Surrounded by nature

(9463) Eext - Kerkweg

5/5
Created on 01.06.2020 by Emmachia
#178232 - Surrounded by nature
1 services
  • Waste container
3 activities
  • Monuments to visit
  • Mountain bike tracks
  • Departure of hikes
Advertisingads

Petit parking pour l'accès au VTT et aux sentiers de randonnée. Les chiens ne sont autorisés qu'en laisse. Site préhistorique avec tombeaux. Aucun service. Pas d'eau potable. Entouré de forêts. La zone de pêche est réservée aux membres du club. Petits camping-car/ camionnettes.

Tiny parking for access to mountain bike and hiking trails. Dogs only allowed on leashes. Prehistoric site with gravemounds. No services. No drinking water. Surrounded by forrest. Fishing area is club membership only. Smaller RV/vans.

Winzige Parkplätze für den Zugang zu Mountainbike- und Wanderwegen. Hunde nur an der Leine erlaubt. Prähistorische Stätte mit Gravemounds. Keine Dienstleistungen. Kein Trinkwasser. Umgeben von Wald. Der Angelbereich ist nur Clubmitgliedschaft. Kleinere Wohnmobile / Lieferwagen.

Kleine parkeerplaats voor toegang tot mountainbikes en wandelpaden. Honden zijn alleen toegestaan aan de lijn. Prehistorische site met graven. Geen diensten. Geen drinkwater. Omgeven door bossen. De visruimte is alleen gereserveerd voor clubleden. Kleine camper/busjes. Deze mogen alleen op de parkeerplaats staan, niet dichtbij de vijver. Mens en dier mogen niet in de plas zwemmen.


Open/Closed
Open all year
Limited height:
3m
  • 53.0295, 6.7230 (lat, lng)
    N 53°1’46.3224” E 6°43’22.908”

  • Kerkweg
    9463 Eext,
    flag-nl Netherlands

Average (5 Feedback) : 5/5
  • 5/5

    Héle mooie plek! Je mag je camper niet vlak aan het water zetten, zo vertelde mij een der eigenaren. Wel op de parkeerplaats, want dat is gemeentegrond, de plas en directe omgeving is privéterrein. En o ja...de gele route zijn alleen de ronde paaltjes met schuine kop, niet de gele bordjes.....ik heb 3 uur lopen dwalen...;-)

  • 5/5

    Superplekje, wij hebben aan het water gestaan maar dat was eigenlijk niet helemaal de bedoeling. Doe dit alléén in goed overleg met de eigenaar van de Braamsplas maar anders is de P voor de plas een fijne en rustige plek voor de nacht. Er staan prullenbakken en op de vissers na is het rustig. Probeer hier zeker de gele wandelroute, een aanrader!

  • 5/5

    Fantastische plek aan de rand van het bos en een grote visvijver! Er staan veel prullenbakken dus erg schoon en er zijn mooie bos wandelroutes. Als je iets doorrijd kan je de camper (bijna) aan het water parkeren. Een van de eigenaren liep een rondje met z’n hond - benaderde me vriendelijk en wees me uiteindelijk zelf een plek om te overnachten aan de vijver (eigenlijk bedoeld voor vissers, maar het was rustig). Heerlijk rustige nacht gehad. Overnachten is toegestaan bij P. Zeker een aanrader, maar laten we deze mooie plek schoon houden !

  • 5/5

    Zoals aangegeven geen voorzieningen voor de nacht een stille plek aan de rand van het bos. Internet ontvangst is er slecht.

  • 5/5

    Prachtige, rustige plek, direct aan een mooi groot bos vol met grafheuvels en zelfs een hunnebed! In alle stilte kunnen slapen, en overdag vooral oudere mensen die een lange wandeling met hun hond maken. Vergeet niet de "Pinetum" te bezoeken! Een gratis toegangbare botanische tuin, maar draait op vrijwillige giften. Deze plek staat vanaf nu in mijn favorieten!