Private car park for campers

(8097 SK) Oosterwolde - 12a Winterdijk

5/5
Created on 23.06.2020 by jennyenwillem
#181776 - Private car park for campers
4 services
  • Drinking water
  • Waste container
  • Public toilets
  • Showers (possible access)
Advertisingads

Emplacement de camping privé dans un beau jardin (de sculptures).

Private camping site in a beautiful (sculpture) garden.

Privater Campingplatz in einem schönen (Skulpturen-) Garten.

Exclusieve camperplek in prachtige (beelden-)tuin.
(max. lengte 7 meter en vooraf even bellen voor een reservering)


Price of services
Vrijwillige donatie aan ons goede doel
Parking cost
Vrijwillige donatie aan ons goede doel
Number of places
1
Open/Closed
Gehele jaar; in wintermaanden geen faciliteiten
  • 52.4631, 5.8738 (lat, lng)
    N 52°27’46.9872” E 5°52’25.788”

  • 12a Winterdijk
    8097 SK Oosterwolde,
    flag-nl Netherlands

Are you the owner of this place?
Average (7 Feedback) : 5/5
  • 5/5

    Wat een fantastische plek! Je staat hier in een tuin met 30 meter voor je vol bloemen en vruchten met diverse zitjes. Daarachter uitzicht over de weilanden (paarden). Zeer gastvrije mensen die de opbrengsten van de CP doorsluizen naar hun mooie project in Afrika. Toilet en douche aanwezig. De plek is min of meer horizontaal, verhard (onder het gras), voornamelijk zon. De tuin wordt gedeeld met wandelaars en fietsers die het rustpunt bezoeken of af en toe een tentkampeerder via campspace. Het klompenpad begint direct voor de deur, fietsen is hier geweldig, het mooie stadje Elburg vlakbij, bakker/slager in Oosterwolde, supermarkt Oldebroek of Elburg en de geocacher kan hier z’n hart ophalen! Een heel klein minpuntje dat ik toch even wil noemen: het bedrijf van de buren (houtzagerij?) start erg vroeg op en produceert wel enig geluid. Verder is het hier heerlijk rustig en in de nacht doodstil.

  • 5/5

    Wat een prachtige rustige plek. Vriendelijke Gastvrouw en Gastheer. En een heel mooi project wat zij steunen. Aanrader als je in de buurt bent.

  • 5/5

    Wij waren hier één nacht voor een tussenstop. Zeer aan te bevelen, mooie plek, vriendelijke eigenaren!

  • 5/5

    Zeer gastvrije mensen! Prachtige plek! Contact met gastheer- en vrouw hoort er hier bij. Goede fiets- en wandelmogelijkheden direct vanaf camperplek (klompenpad). Leuke wandel- en fietskaarten. Binnenruimte met schone wc en douche. Van alle gemakken voorzien tegen vrijwillige bijdrage ten bate van goed doel!

  • 5/5

    Wat een geweldige mooie locatie. Echt de moeite waard om hier een paar nachten te verblijven. Tegen een kleine betaling kun je ook met de gastvrije Willem en Jenny mee eten. Heerlijk genoten van de gerechten op de greenegg. Wij komen zeker weer een keer terug. Genieten van het uitzicht, de natuur vijver voor de afkoeling en de mooie wandel en fietstochten in de omgeving. Het vestingstadje Elburg is goed te bereiken op de fiets. BedanktWillem en Jenny voor de heerlijke dagen

  • 5/5

    Overnachten in een prachtige tuin met mooie beelden. keurig sanitair. En het belangrijkst de zeer gastvrije eigenaars Willem en Jenny. Ontvangst met koffie en heerlijk mee gegeten met het diner.Hier voel je je echt welkom. Een echte aanrader. Raymond & Petra