Parking lot day/night

(6971) Brummen -

4.5/5
Created on 23.10.2021 by Swervers
#298995 - Parking lot day/night
Advertisingads

Stationnement au traversier. Plusieurs endroits.

Parking at the ferry. Multiple places.

Parken an der Fähre. Mehrere Orte.

Parkeerplaats bij de pont.

Meerdere plaatsen.


Price of services
Gratuit
Parking cost
Gratuit
Number of places
5
Open/Closed
Open all year
  • 52.0831, 6.1711 (lat, lng)
    N 52°4’59.0736” E 6°10’16.1292”


  • 6971 Brummen,
    flag-nl Netherlands

Average (10 Feedback) : 4.5/5
  • 5/5

    Prachtige plek voor een overnachting. Super mooi als de zon opkomt en er nog geen scheepvaart is. echt zo van genoten. Onder genot van koffie en lekker ontbijt de schepen bekijken. En dat op maar 20 minuten van me huis

  • 3/5

    Great place. Wonderful view of the river and activity. A little busy with visitors at the weekend, however that adds atmosphere. Recommended.

  • 3/5

    Aardige plek bij eethuis, bij mooi weer erg druk, ook met campers. WEL waarschuwing: het is ook de plek van een drugshandelaar, die met z’n loopjongen soms rondhangt (ook overdag ) en camperaars aanpreekt omdat ie ze weg wil hebben. Geen drugsgebruik gemerkt, al scharrelt er ‘s nachts soms wat. Ik zou zeggen: niet alleen gaan staan. Ga achteraan staan en sluit goed aan. Max 7 mtr.

  • 5/5

    Parkingi przy przeprawie promowej. Spokojne miejsce. Ławeczki,stoliki, kosz na śmieci. Oficjalnie na terenie parkingu jest zakaz wyprowadzania psów. Polecamy

  • 5/5

    Mooie plek bij de pont. Tegenover het stadje Bronkhorst. Tevens perfecte plek om met de hond te wandelen.

  • 5/5

    Op dit plekje onze eerste nacht in onze nieuwe camper doorgebracht. We kwamen aan in het donker en stonden hier helemaal alleen. ‘S ochtends wakker geworden met schaapjes en vogeltjes op de achtergrond en af en toe een zonnetje door de wolken. Om 8 uur kwam de eigenaar van de snackbar waar we even mee hebben gepraat! Heel gastvrij!

  • 4/5

    In het weekend is het overdag een komen en gaan van wandelaars, fietsers etc. Er is een soort snackbar waar wat gehaald kan worden. Mooi uitzicht op de IJssel. ‘ s Nachts helemaal alleen en door niemand gestoord.

  • 5/5

    Prachtige plek langs de IJssel vlakbij Brummen, met uitzicht op de torens van Zutphen. De veerdienst zit hier ook en er is een eettent waar je patat, sorbetijs, biertjes et cetera kunt halen. Lekkere patat en vriendelijke mensen! De Aldi zit circa 1km verderop, zo op het longboard heen en weer.

  • 5/5

    Mooie plek, prachtig uitzicht en heerlijk alleen wakker worden. Buurtbewoners geven aan dat er vaker campers staan. Nu 2 nachten gestaan. Er staat inmiddels een eethuisje waar iets gedronken kan worden. Mensen tot in de late uurtjes aanwezig. Prima sfeer, met de auto en muziek/gezelligheid. Misschien is dat tijdelijk vanwege de zomervakantie. Mooie plek om de hond uit te laten.

  • 5/5

    In de avond vaart het veerpont niet meer en waren wij als enigste op de parkeerplaats. Heerlijk rustig aan het water, waarbij aansluitend een stuk kunt wandelen langs de IJssel met je hond. Hele fijne plek ervaren.